Schaaklessen voorlopig op laag pitje

De laatste anderhalf jaar begon ik steeds meer te merken dat ik iets miste in mijn werkzaamheden als schaakleraar. Het schaakles geven zelf vond ik nog steeds leuk, maar het lesgeven aan hele klassen begon me steeds meer tegen te staan. Vervolgens ben ik naast de lessen juridische studenten gaan begeleiden tijdens hun studie maar nog steeds knaagde er iets. Ik ben iemand die snel uitgekeken raakt op dingen en voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Daarom heb ik begin dit jaar besloten om een andere baan te gaan zoeken. En die had ik gevonden, maar toen kwam Corona. Gelukkig ben ik nu alsnog gestart bij het College van Beroep voor het Hoger Onderwijs in Den Haag.

Dit betekent dat ik voorlopig vrijwel geen schaaklessen meer zal geven. Ik ben alleen nog beschikbaar voor kortdurende klussen. Ik sluit daarmee niet uit dat dit op termijn weer zal veranderen, want het schaken blijft toch trekken! Ook blijf ik gewoon beschikbaar om vragen over schaakles geven te beantwoorden.