Avond over damesschaak in Hilversumse bibliotheek

Op woensdagavond 25 september zal in de bibliotheek in Hilversum een avond worden gehouden over damesschaak. Schaakclub HSG heeft al jarenlang veel aandacht voor schakende dames. Schaakster Hanke Wiegand van HSG zal deze avond de gespreksleider zijn. Tea Lanchava, mevrouw Kraaijeveld en ik zullen wat vertellen over onze ervaringen als vrouw binnen de schaakwereld. Ook zal er aandacht zijn voor de parallellen tussen het schaakspel en het dagelijks leven. Tijdens de pauze staan er schaakstellingen klaar waar over gediscussieerd kan worden en aan het eind van de avond is er de mogelijkheid om nog tegen elkaar een potje te spelen.

Meer informatie is te vinden via deze link:

https://www.bibliotheekhilversum.nl/actueel/agenda/Damesschaken-25-9-19.html