Drukbezochte landelijke themadag Schaakbond

Op 8 december werd in Utrecht de jaarlijkse themadag van de Schaakbond georganiseerd. Deelnemers konden kiezen uit een ruim aanbod aan workshops. Dit jaar mocht ik ook een workshop verzorgen over de vitale schaakvereniging, met als thema ‘Hoe maak en houd ik mijn club aantrekkelijk voor schakers?’

De workshop verliep niet geheel als gepland omdat het digibord aan het begin van de workshop de geest gaf. Daardoor kon ik mijn presentatie niet laten zien en moest ik flink improviseren. Maar samen met de aanwezige deelnemers ging dat gelukkig goed. Ik hoop dat de deelnemers wat nieuwe ideeën hebben opgedaan waar zij op hun club mee verder kunnen. De presentatie staat hieronder, als het goed is zal deze ook nog via de site van de Schaakbond teruggevonden kunnen worden.

Klik hier voor de presentatie.