Zeer geslaagde GrandPrix in Woerden

Op 18 november werd in Het Kasteel in Woerden het jaarlijkse jeugdtoernooi georganiseerd. Een hele mooie locatie die met 144 deelnemers tot aan de nok toe vol zat. Dit is altijd een mooie gelegenheid voor de leerlingen van de Andersenschool om kennis te maken met het spelen van een jeugdtoernooi.

Roman en Maarten in actie.

Maar liefst 14 kinderen deden mee. Een enkeling had al vaker een toernooi gespeeld, maar voor de rest was het allemaal nieuw. Ook sommige ouders vonden het best spannend. Gelukkig hebben alle kinderen een topdag gehad. Iedereen won minimaal een partij. Drie spelers wonnen een beker : Lucas werd derde in groep 9 op zijn allereerste toernooi ooit, Justin won groep 7 en Daniel won de sterke groep 3.

Het volgende toernooi is op 17 december in Utrecht. Aan de geluiden na het toernooi te horen zullen ook daar weer flink wat kinderen uit Woerden aanwezig zijn.