Zeer geslaagde grandprix in Woerden

In Woerden werd de tweede grandprix van dit seizoen gehouden.  En wat een animo, al een week van te voren was het maximum aantal deelnemers van 120 bereikt. Helaas konden er daardoor een aantal kinderen niet meedoen, maar er konden er echt niet meer bij. Onder deze 120 kinderen zaten 15 kinderen die ik op dit moment les geef of eerder stertraining gegeven heb. Erg leuk dat er maar liefst 10 kinderen van ‘mijn’ Andersenschool uit Woerden aanwezig waren! image

Ruben in actie

Om mezelf nuttig te maken was ik tafelleider van twee groepen en in die groepen wisten Justin (2e) en Felicia (3e) een mooie beker te winnen. Ook Ralf wist met zijn net 6 jaar derde te worden in groep 8, echt een hele knappe prestatie. Maar wat het belangrijkste is, iedereen heeft lekker geschaakt.

De volgende grandprix is op 18 december bij Moira-Domtoren in Utrecht, schrijf je op tijd in als je zeker wil weten dat je mee kan doen. Inschrijven is binnenkort mogelijk via de website www.sgs-schaakbond.nl.

image
     Quinten (links) en Ralf showen hun gewonnen bekers.
Justin werd knap tweede
Justin werd knap tweede